Adıyaman Forum Sayfalarına Hoş Geldiniz..!
Adıyaman Forum Bölümüne Hoşgeldiniz. Foruma üye olmak ücretsizdir.
Üye olduğunuzda forumun bütün özelliklerini kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.
Takvimde Etkinlik Oluşturabilirsiniz
Kendinize Ait Bir Profil Sayfası Oluşturabilirsiniz.
Lütfen üyelik işlemini başlatmak için BURAYA tıklayınız.

Yeni Forum Sayfaları
Gönderi Tarihi: 01 Ocak 1970 - 01:59
Sadece bir amaç güdüyoruz...O da..!
[glow=red,2,300]Adıyaman ve Adıyamanlıların daha entellektüel bir ortama kavuşması[/glow]
Buda o kadar zor değil ama birilerinin biraz çaba sarf ederek bazı konularda fikirlerini söylemesi ile başlayacak ve diğerleri bunu takip edecek.
Hepinizi bu foruma bekliyor ve sesinizi duymak istiyorum her ne konuda olursa olsun yeterki konuşun. Başkalarına sizin için konuşma izni vermeyin burası sizin kendi kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir yer olsun..!
[glow=red,2,300][shadow=red,left,300]iyi eğlenceler[/shadow]
[move]WEBMASTER[/move][/glow]
Gerçekten de böyle bir forum görmedim. Harika olmuş ve Ellerine sağlık. Tam Türkçe olmasıda cabası. Gelelim yakınmana insanlar korkuyorlar onun için yazmıyorlar. Son yasayı görmedinmi neredeyse interneri yasaklayacaklar. interneti sadece seks, boş chat, ve zaman öldürme yeri yapacaklar.
Her neyse tekrar teşekkürler ve iyi çalışmalar.
[move][shadow=red,center,300]Gerçek Doğrular[/shadow][/move]

Gönderi Tarihi: 30 Mayıs 2002 - 21:38

Uzun süredir sizi ziyaret edemiyordum, mazur görün. Tekrar ediyorum, gerçekten güzel çalışmanız var. Ama ne yazık ki Adıyamanımız ve Adıyamanlılarımız bundan pek istifade edemiyorlar. Enteresandır, bizim insanımızın tuhaf bir yapısı var inanın hala çözemedim. Gelin isterseniz önce bu konuyu deşelim. Sanırım mesele kafamızın içinde, önce orayı halletmemiz lazım, ne dersiniz? Ayrıca "ADIYAMAN'DA YAŞAMAK" ile "ADIYAMAN'I YAŞAMAK" konusunda düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. Selamlar.

gerçek dogrular beyefendi siz biryerde gormekistediklerinizi gorursunuz demeki siz osayfalara girmişsiniz ki demeki siz kulturleilgili bilimleilgili sanat yaşamla ilgili şeyleri meraketmemiş ***** veboş chet lerimerak etmiş vesonuç olarak siz başkane gormeyi umuyordunuz o sayfalara girerken
Sayın arkadaşım:
Ya okuduğun anlamıyorsun yada sadece insan eleştirmek için eleştiri yapmak istiyorsun. Lütfen benim yazdığım yazıyı bir daha oku ve ona göre ne söyleyeceksen söyle ;D . Adminin yakınmasına yanıt olarak söylediğim şey insanların bilerek ve yönlendirilerek nerelerde zaman harcamaları için derinden etkilendiğini yazdım. İnternet verilerine göre internet üzerinden yapılan tıklamaların %73 ***** sitelere yönleniyor yani insanları o yöne yönlendiren mekanizmalar var bunlar yasakçı zihniyet, insanımızın sanat ve kültürle fazla ilgilenmemesi gibi belirtileri sonucu oluştuğu sanılıyor. Herneyse Bu konu başlı başına bir bilim yönlenimi. Eğer bu konuda tartışmak istersen başka bir bölüm açabiliriz.
Sevgiler
Cevap ekle