her nefis ölümü tadacak.
ama sağlıklı yaşam diyede bir gerçek var.sigara öldürür,alkol öldürür,çok yemek öldürür,trafik kurallarına uymamak öldürür...bunlardan çok sayabiliriz.günümüzde bu alışkanlıklar yaygınlaşıyor malesef.bu uyarılarda Allah'ın bize verdiği ömrü daha sağlıklı olarak yaşamaya çalışma gayreti bence.
bu arada sigaradan önce çözüm üretilmesi gereken birçok sorunumuz var. çevre,eğitim,şiddet,teknolojinin olumsuzlukları...
şuan aklıma ilk gelenler bunlar.
herkes küresel ısınma deyip duruyor.kıyamet kopuyor.tabi bu haykırışları sebep olanlar pek duymuyor ama.benim sormak istediğim şey şu:birey olarak çevrenizi (doğayı)korumak,güzelleştirmek adına neler yapıyorsunuz?bizlere önerileriniz var mı?
tv programlarında istenmeyen çok şey var.bence.sizlerde böyle düşünüyor musunuz?tepki koyuyor musunuz?bana bunun faydası yok deyip kapattığınız bir program oldu mu?
teknoloji.hayatımız çok kolaylaştı ve aynı oranda zorlaştı.nasıl oluyor diceksiniz.insanlar fiziksel olarak çok rahatladı ama ruhsal olarak zordalar.bence.sizlerin bu konudaki fikirleri ne ?
sigaradan çıktım yola.aklıma ne geldiyse duramadım yazdım.biraz düzensiz oldu ama burası paylaşım yeri ne olsa