İçeriğe atla


Ek Bilgiler İçin Tıkla Adıyaman Forum Sayfalarına Hoş Geldiniz..!

Adıyaman Forum Bölümüne Hoşgeldiniz. Foruma üye olmak ücretsizdir.

Üye olduğunuzda forumun bütün özelliklerini kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.

Takvimde Etkinlik Oluşturabilirsiniz

Kendinize Ait Bir Profil Sayfası Oluşturabilirsiniz.

Lütfen üyelik işlemini başlatmak için BURAYA tıklayınız.


Resim

Blog ile ilgili Soru(lar)!..


Bu başlığa 4 cevap verilmiş

#1 kommagene

kommagene

    Deneyimli

  • ΦÜyeler
  • PipPipPip
  • 380 İletiler:

Gönderi Tarihi: 13 Aralık 2006 - 14:49

Merhabalar...
Blog açtım fakat içerik oluşturamıyorum, çok denedim ancak hata oluşuyor ve sayfa (site görüntü) yok oluyor.
Bu benim bilgisayarımdan mı kaynaklanan bir hata yoksa blog ayarlarından mı ileri geliyor anlayamadım.
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Selamlar..

#2 kommagene

kommagene

    Deneyimli

  • ΦÜyeler
  • PipPipPip
  • 380 İletiler:

Gönderi Tarihi: 13 Aralık 2006 - 15:05

Tekrar selam :)
Bu arada fotogalerisi de oluşturdum ancak ona da link ile resim yükleyemiyorum?

#3 Admin

Admin

    Kıdemli Üye

  • ™Admin
  • PipPipPipPip
  • 2.357 İletiler:

Gönderi Tarihi: 13 Aralık 2006 - 23:14

Merhabalar...
Blog açtım fakat içerik oluşturamıyorum, çok denedim ancak hata oluşuyor ve sayfa (site görüntü) yok oluyor.
Bu benim bilgisayarımdan mı kaynaklanan bir hata yoksa blog ayarlarından mı ileri geliyor anlayamadım.
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Selamlar..



Blog sayfanda üstte iletiler butonun tıkladınmı hop açılan pencereden ileti ekleyi seç ve ekle... Eğer hata mesajı alıyorsan mesajı tam olarak buraya yazarsan hatayı telafı edebilirim...

#4 Admin

Admin

    Kıdemli Üye

  • ™Admin
  • PipPipPipPip
  • 2.357 İletiler:

Gönderi Tarihi: 13 Aralık 2006 - 23:15

Tekrar selam :)
Bu arada fotogalerisi de oluşturdum ancak ona da link ile resim yükleyemiyorum?



Galeri bölümündedışarıdan yükleme olmuyor resmi yüklemen gerek... ;)

#5 kommagene

kommagene

    Deneyimli

  • ΦÜyeler
  • PipPipPip
  • 380 İletiler:

Gönderi Tarihi: 15 Aralık 2006 - 16:03

Anladım sayın Admin,
resim için "gözat" ı kullanacağız, yanıt için sağolun var olun...


Diğer soruma gelince;
sizin de tarifiniz üzere; "İletiler"e tıklayarak " Yeni Başlık Aç" a da tıklayınca sayfa tam açılmadan "İnternet-Explorer" ile birlikte sayfa kapanıyor. Daha sonra ( bu gün) "Mozilla Frefox" ile denedim sorun çıkmadı. Bu sorunu başka sitelerde yaşamıyorum, sorun blog sayfasında mı yoksa benim bilgisayrdan mı anlayamadığım için sormuştum.

Bir de değerli site üyeleri arkadaşlar da aynı sorunu "İnternet-Explorer" kullanınca, yaşıyor mu yaşamıyor mu bilemiyorum? Bu sitede böyle bir sorunla karşılaştım ve o nedenle sorup öğrenmek istemiştim

Tekrar teşekkür ediyorum , saygılar...



Cevap ekle